Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Braşov a anunţat că o susţine pe Roxana Mînzatu pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului

PSD

Organizaţia judeţeană Braşov a PSD o susţine pe Roxana Mînzatu pentru poziţia de vicepreşedinte al partidului, din partea Regiunii Centru, propunerea fiind adoptată în unanimitate de Biroul Permanent Judeţean, întrunit miercuri seara, potrivit unui comunicat de presă transmis Agerpres de biroul de presă al filialei PSD Braşov.

"Este o candidatură care ne onorează şi care înseamnă o reprezentare a Braşovului şi braşovenilor în Biroul Permanent Naţional. Roxana Mînzatu este, fără îndoială, unul dintre cei mai harnici şi mai dedicaţi comunităţii braşovene dintre parlamentarii judeţului. Colega noastră se va bate, ca noi toţi, de altfel, pentru obiectivele şi proiectele asumate prin programul de guvernare pentru zona noastră", a declarat preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca.

Potrivit comunicatului citat, Roxana Mînzatu este membră a PSD din anul 2000. Ea a lucrat în domeniul fondurilor europene din 2004. De-a lungul timpului a fost consilier judeţean, subprefect, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice. În prezent este deputat şi preşedinte al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD) Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.