Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Bucureşti, pe un butoi de pulbere: Se cere excluderea din partid a primarului Robert Negoiţă

După ce a particiat la congresul Pro România şi a făcut o serie de declaraţii împotriva lui Liviu Dragnea, Robert Negoiţă ar putea fi exclus din PSD. Consilierul general Orlando Culea cere chemarea la Comisia de etică a primarul Sectorului 3, care este vicepreşedinte naţional al PSD.

"Vreau să-mi exprim totalul dezacord faţă de declaraţiile domnului Robert Negoiţă şi vizavi de participarea lui la congresul Pro România. Mai ales că acolo a făcut nişte declaraţii care aduc grave deservicii PSD. Solicit să fie convocat la Comisia de etică a PSD şi să fie exclus din partid.

CITEȘTE ȘI: Mierea cu scorţişoară, combinaţie din medicina tradiţională chineză: Lista bolilor pe care le tratează

În loc să se facă ordine la nivel de Bucureşti, mai mult se face rău. Eu vreau ca la nivelul organizaţiei Bucureşti să se facă ordine, oamenii să-şi vadă de treabă şi să nu mai aducă acuzaţii vizavi de partid şi conducerea partidului, pentru că toate acestea le decontăm noi mai târziu", a declarat Orlando Culea, pentru STIRIPESURSE.RO.

Robert Negoiţă a declarat miercuri că Liviu Dragnea se află în spatele jocurilor de la PSD București și arată că încercearea de schimbare a Gabrielei Firea și a majorității de Consiliul General al Capitalei este profund incorectă și imorală. "Sunt trist, este în neregulă. Sunt inși, indivizi, care încearcă să dezbine. Cred că greșesc! N-aș vrea să dau nume și prenume", a spus Robert Negoiță.

Marţi, consilierul general social-democrat Orlando Culea a anunţat că a lansat o petiţie în care solicită conducerii PSD iniţierea "urgentă" de alegeri în Organizaţia Bucureşti, considerând că demiterea Gabrielei Firea "este o necesitate".

CITEȘTE ȘI: Pericolul din sticlele de ulei. Medicii recomandă renunţarea la acest produs .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.