Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Călărași, poziție INCERTĂ referitoare la scandalul din partid: Am vorbit cu Liviu Dragnea aseara. Noi susținem PSD, e mai puțin important cine e președinte

psd sigla

Președintele PSD Călărași, Ciprian Pandea, a ezitat să spună dacă organizația pe care o conduce îl susține sau nu pe Liviu Dragnea, menționând că a avut o discuție seara trecută cu președintele PSD în care și-a exprimat punctul de vedere.

"Noi sustinem PSD, e mai putin important cine e la presedintie. Important e sa mearga mai dep indiferent de numele presedintelui. Cred ca la CEx de maine se va gasi o solutie buna pentru cei care au semnat cat si pentru ceilalti. Aseara am avut discutie telefonica cu primarii pe care ii are organizatia judeteana, am avut o consultare, nu am putut vea o sedinta a comitetului executiv județean, nu aș vrea să fie nici la foc automat, sa o inteleaga. Concluzia e ca aveam nevoie de unitate. Vorbesc cu toată lumea, inclusiv cu președintele am vorbit aseară, i-am zis punctul meu de vedere, a înțeles", a declarat, la Digi24, Ciprian Pandea.

Pandea este secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.