Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD câștigă la pas Ploieștiul. Semnale de preluare și a Consiliului Județean Prahova - Sondaj CURS

sondaj

PSD câștigă la pas Ploieștiul. Semnale de preluare și a Consiliului Județean Prahova. Potrivit unui sondaj CURS, realizat în perioada 2-9 aprilie, Andrei Voloșevici (PSD) ar câștiga alegerile pentru Primăria Ploiești cu 46%, într-o confruntare cu Bogdan Nica (PNL), care ar obține 26%. George Botez (AUR) ocupă locul trei la intenția de vot cu 13%, urmat de Răzvan Enescu (Alianța Dreapta Unită) - 11%, Mihai Polițeanu (Independent) -2%, Simona Dolniceanu (România în acțiune) - 1%.

content-image

La conducerea Consiliului Județean Prahova, 43% dintre respondenți l-ar vota pe Virgil Nanu (PSD), Iulian Dumitrescu (PNL) ar obține doar 18%. Pe locul trei este George Ionescu (Alianța Dreapta Unită) cu 17%, urmat de George Axinia (AUR) cu 16% și Mihai Neagu (Independent) cu 3%.

content-image

Pentru Consiliul Local al Municipiului Ploiești, 40% dintre respondenți ar vota cu PSD, 20% - PNL, AUR -13 %, Alianța Dreapta Unită - 12%, PUSL - 4%, Altul - 4%, SOS România - 3%.

content-image

Sondajul CURS a fost realizat în perioada 2-9 aprilie, în municipiul Ploiești, pe un eșantion de 1067 de persoane, votanți în vârstă de 18 ani și peste. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion +/-3%. Metoda de culegere a datelor s-a realizat față în față, la domiciliul respondenților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.