Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, către Iohannis: Trebuie să participaţi la aceste dezbateri electorale

Rovana Plumb

Vicepresedintele PSD Rovana Plumb l-a întrebat public pe candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, de ce nu doreste sa participe la cele patru dezbateri electorale televizate alaturi de candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, dezbateri 'normale într-o campanie electorala'.

'Domnule Iohannis, de ce va este teama de a participa la dezbaterile electorale cu Victor Ponta? De doua saptamâni, dl. Victor Ponta v-a adresat invitatia de a participa la aceste dezbateri, care sunt normale într-o campanie electorala, cu atât mai mult cu cât dvs. va doriti sa fiti presedintele tuturor românilor. Cred ca trebuie sa veniti în fata lor si sa le aratati exact asa cum sunteti dvs. Mai mult decât atât, astazi ati spus ca nu vreti sa participati la aceste dezbateri. Ce sa credem, ca nu aveti curaj? Stiti foarte bine ca temele propuse la dezbaterile pentru a participa la cele patru televiziuni se refera la politica privind situatia economica si sociala, politica externa si siguranta nationala, dezvoltare institutiilor politice si a statului de drept, precum si viziunea prezidentiala pentru dezvoltarea României', a declarat Rovana Plumb într-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD.
Potrivit acesteia, atât temele, cât si formatul acestor dezbateri electorale sunt stabilite de televiziuni, acestea urmând sa aiba loc la România tv, B1 tv, Realitatea tv si Antena 3.
'Domnule Iohannis, înca odata va spun, daca vreti cu adevarat sa deveniti presedintele României, atunci trebuie sa participati la aceste dezbateri electorale, altfel eu consider ca dati dovada de lasitate. În ceea ce priveste afirmatiile dvs. legate de pomenile electorale, cu referire la acele masuri pe care guvernul Ponta le-a luat în domeniul social, am sa va spun în primul rând ca ma îngrijoreaza aceasta obsesie a dumneavoastra', a aratat Rovana Plumb.
Ministrul Muncii a dorit sa-l mai întrebe în context pe presedintele PNL în ce fel îi va vorbi unei mame, în conditiile în care Iohannis considera ca dublarea alocatiei pentru copiii saraci este o pomana electorala.
'As vrea sa-mi spuneti ce raspundeti dvs. celor care au muncit o viata, pensionarilor? Considerati ca marirea pensiilor si asa mici sunt pomeni electorale, domnule Iohannis? (...) As vrea sa stiu ce viziune aveti dvs. în cadrul acestor dezbateri electorale cu privire la politicile privind situatia economica, sociala, de asemenea care este viziunea dvs. privind dezvoltarea României. Daca refuzati sa participati la aceste dezbateri electorale înseamna ca nu aveti curajul sau nu stiti sau nu aveti niciun fel de viziune privind aceste politici', a opinat vicepresedintele PSD.
Rovana Plumb a mentionat ca în cazul în care Klaus Iohannis nu va fi prezent la aceste dezbateri Victor Ponta va merge singur la emisiuni.
'Dl. Victor Ponta va merge la aceste dezbateri, pentru ca este important ca românii sa cunoasca viziunea în ceea ce priveste temele pe care le-am expus. Tot ceea ce înseamna teme si format nu sunt stabilite de dl Victor Ponta, sunt stabilite de catre televiziuni', a mai spus Rovana Plumb.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.