Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu: ''Sinistrul Sănătăţii' face tot ce poate şi se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaunul de ministru'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

PSD a transmis că Vlad Voiculescu cerea mereu demisii, atunci când era în Opoziţie şi invoca principiul responsabilităţii politice, iar acum, după mai multe tragedii umane - „pacienţi arşi de vii sau sufocaţi din lipsă de oxigen, bolnavi în stare gravă evacuaţi în miez de noapte, morţi îngropaţi dezbrăcaţi în saci de plastic”, acesta se agaţă, fără ruşine de scaunul de mininistrul a Sănătăţii.

„Vlad Voiculescu nu a ratat nicio ocazie să ceară demisii, pe vremea când era în Opoziţie, invocând sus şi tare principiul responsabilităţii politice! Acum, când în mandatul său au avut loc cele mai multe tragedii umane: pacienţi arşi de vii sau sufocaţi din lipsă de oxigen, bolnavi în stare gravă evacuaţi în miez de noapte, morţi îngropaţi dezbrăcaţi în saci de plastic, SINISTRUL SĂNĂTĂŢII face tot ce poate şi se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaunul de ministru! Aşa arată «reforma» pe care o face USR-PLUS! Demisia Vlad Voiculescu”, arată o postare de marţi pe pagina de Facebook a PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.