Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD cere Guvernului să rezolve de URGENȚĂ situația părinților care NU au cu cine să lase copiii acasă: 'Dacă Orban va ignora, acționăm în Parlament'

Inquam Photos/ Octav Ganea
scoala clasa elevi

PSD cere Guvernului Orban să rezolve situația părinților care NU au cu cine să lase copiii acasă, în contextul în care școlile sunt închise, iar bunicii nu mai sunt o soluție din cauza virusului.  În caz contrar, social-democrații anunță un proiect de lege în Parlament care să permită părinților să stea acasă pentru a-și supraveghea copiii până la redeschiderea unităților de învățământ.

Starea de urgență în România încetează pe 15 mai.

Citește și: Rareș Bogdan, în miezul nopții: '300 de oameni sunt infectați cu coronavirus la o fermă din Germania la care lucrează 500 de români'

„Părinții nu au cu cine sa lase copiii acasă. Pentru că școlile sunt închise.

Guvernul PNL trebuie sa ia măsuri urgente să ajute părinții!

Interesat doar de sondaje de opinie, Guvernul PNL a uitat - din nou! - de românii care au copii și care nu au în grija cui să îi lase. Nu a luat în calcul niciun moment faptul că odată cu ridicarea stării de urgență, pe 15 mai, nu mai pot fi acordate compensații părinților care rămân acasă pentru a avea grijă de copiii minori.

After-school-ul sau grădinita nu mai sunt soluții în acest an. Pentru că unitățile de învățământ rămân închise! Să fie lăsați în grija bunicilor, nici gând, pentru că riscul să îi infecteze este prea mare.

Ce vor face acești părinți în continuare? Este clar pentru toată lumea, mai puțin pentru Guvernul Orban, că este nevoie ACUM de măsuri în sprijinul părinților! Este nevoie de predictibilitate, nu de măsuri luate doar din considerente electorale!

Dacă Guvernul Orban va ignora și această problemă, PSD va acționa pentru adoptarea rapidă a unui act normativ în Parlament, care să permită părinților să stea acasă pentru a-și supraveghea copiii până la redeschiderea unităților de învățământ!”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.