Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD cere PNL să clarifice `cercetarea penală pentru furt de energie demarată împotriva lui Cătălin Boboc`

Facebook
Radu Oprea

Social-democrații le cer colegilor din Coaliție să clarifice public ceea ce ține de acuzațiile privind furtul de energie electrică în Cazul fostului secretar de stat în Ministerul Muncii, Cătălin Boboc.

”În legătură cu cercetarea penală pentru furt de energie demarată împotriva liberalului Cătălin Boboc, așteptăm ca PNL să își clarifice cât mai repede poziția în această chestiune.

În contextul crizei energetice, în care cetățenii mizează pe măsuri de protecție din partea Guvernului, un astfel de caz poate afecta serios credibilitatea Coaliției, din care face parte și PSD.

Ne așteptăm, așadar, ca până când autoritățile vor ajunge la o concluzie în acest dosar, cei din PNL să se delimiteze de suspiciunile care planează asupra colegului lor de partid.”, susține senatorul Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD.

Luni, 3 octombrie, un angajat din cadrul S.D.E.E Muntenia Nord - Sucursala Brăila, a sesizat ofițerul de serviciu al Poliției Municipiului Brăila cu privire la faptul că, în urma unor verificări efectuate pe raza municipiului, ar fi identificat un contor branșat ilegal, aflat sub tensiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.