Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Cluj, garantat de Cioloş - Doi foşti miniştri în guvernul tehnocrat deschid listele PSD pentru parlamentare

guvern ciolos

După ce Elisabeta Lipă, fost ministru al Sportului în Guvernul Cioloş, a ajuns consilier general în Capitală din partea PSD, alţi doi foşti miniştri în guvernul tehnocrat se pregătesc să ajungă în funcţii alese din partea social-democraţilor.

Negocierile PSD Cluj cu Patriţiu Abrudan, managerul regional al Băncii Transilvania, pentru o candidatură la Camera Deputaţilor, au căzut. Prin urmare, social-democraţii s-au reorientat către Patriciu Achimaş-Cadariu, fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloş. Acesta va deschide lista PSD Cluj pentru Camera Deputaţilor.

Patriciu Achimaş-Cadariu a fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloş timp de şase luni, până în mai 2016, când a fost înlocuit de Vlad Voiculescu.

Patriciu Achimaș-Cadariu are 44 de ani şi este medic specializat în obstetrică-ginecologie. Este conferențiar universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” și doctor în științe medicale. Din februarie 2012 până la data confirmării ca ministru, a fost managerul Institutul Oncologic „Prof.Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca, iar în prezent este director medical al institutului.

Şi lista pentru Senat a PSD Cluj este deschisă de un fost ministru în Guvernul Cioloş: Vasile Dîncu, actual preşedinte al Consiliului Naţional al PSD. Acesta a fost vicepremier şi ministru al Dezvoltării în guvernul tehnocrat.

Astfel, pe lista de la Cluj, pentru Cameră candidează Patriciu Achimaş-Cadariu, Alexandru Cordoş, Ovidiu Săcară, Horea Chirteş, Cornel Itu, iar la Senat Vasile Dîncu, Răzvan Ciortea, Claudia Anastase, Mihai Mocanu, Florin Groza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.