Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Cluj-Napoca are un nou președinte

psd sigla

Organizatia PSD Cluj-Napoca are o noua conducere, dupa ce fostul presedinte, deputatul Aurelia Cristea, a demisionat din functie.

'Noul presedinte interimar al PSD Cluj-Napoca este dl. Dan Morar, economist de profesie si consilier local. În aceeasi sedinta a Biroului Permanent Judetean, desfasurata sâmbata, 16 aprilie, a fost numit presedinte executiv al PSD Cluj-Napoca profesorul universitar dr. Ioan Pacurar', se arata într-o informare transmisa, luni, de PSD Cluj.

Pe 15 aprilie, deputatul Aurelia Cristea a anuntat ca demisioneaza din functia de presedinte al PSD Cluj-Napoca dupa ce organizatia judeteana i-a retras sprijinul pentru candidatura de primar al municipiului Cluj-Napoca.

'Forurile decizionale ale conducerii PSD au decis sa-mi retraga sprijin pentru candidatura la Primaria Cluj-Napoca. (...) Fiind o invalidare politica de la nivel central pentru mine, în calitate de candidat, si pentru proiectul meu, corect si onorabil este ca eu sa-mi dau demisia din functia de presedinte al organizatiei municipale Cluj-Napoca. (...) Nu plec din partid, sunt deputat PSD, am candidat cu sprijinul si cu sustinerea organizatiei PSD, este corect sa-mi duc mandatul la final tot din partea organizatiei PSD si este corect ca prin acest gest de demisie sa dau posibilitatea altora care pot sa sustina mai bine acest proiect pentru campania electorala, sa faca mai mult decât am putut sa fac eu', a declarat, la acea data, Aurelia Cristea.

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat, pe 14 aprilie, ca formatiunea sa a încheiat, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, o alianta electorala cu ALDE prin care cele doua formatiuni vor sustine un candidat comun pentru functia de primar, pe independentul Octavian Buzoianu, om de afaceri.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.