Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Condamnarea lui Dragnea nu e un capăt de ţară

psd1

Liviu Dragnea a fost ales miercuri şef interimar al PSD, de membrii Comitetul Executiv al partidului, câştigând astfel bătălia împotriva Rovanei Plumb, în ciuda faptului că a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Chestionat pe acest subiect, europarlamentarul Cătălin Ivan susține că sentința ÎCCJ în cazul lui Liviu Dragnea nu e un capăt de ţară.

"Atâta timp cât s-a anunţat data Congresului, că se ştie foarte clar că va fi Congres în acest an, e o situaţie de provizorat, o situaţie de gestionare a partidului până la Congres, de pregătire a Congresului. Nu este un capăt de ţară. Important e că avem Congres şi că vom avea atunci o conducere legitimă.Eu cred că este important Congresul, cine va câştiga la proiect, ce echipă şi ce proiect. Cum se organizează Congresul, care este formula prin care se ajunge la Congres, cred că interesează mai puţin", a declarat, la RFI, europarlamentarul Cătălin Ivan.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.