Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD contrazice DNA: Când ar fi început ancheta care l-ar viza pe Dragnea

Grigore Popescu/ AGERPRES
Adrian Dobre

PSD contrazice comunicatul oficial al DNA, cu privire la ancheta penală in rem care ar viza o parte dintre informaţiile publicate de RISE Project şi care ar putea duce la Liviu Dragnea şi firma Tel Drum. Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a declarat vineri seara, la Antena 3, la emisiunea moderată de Radu Tudor, că ancheta ar fi început în 2015, nu în 2016, aşa cum a anunţat DNA.

Vezi și: DNA, reacţie OFICIALĂ în cazul anchetei RISE PROJECT: Dosar PENAL pe rol

"De fapt, ancheta s-a pornit în 19 februarie 2015, nu în 19 februarie 2016. A fost la un moment dat un comunicat. Toată povestea e o ciorbă reîncălzită, nu există nicio dovadă. Dezminţirile DGPI nici nu au fost preluate de RISE Project", a declarat Dobre.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, "nimeni nu găseşte o legătură cu preşedintele Dragnea. S-a încercat din răsputeri, dar nu s-a reuşit."

"Se încearca muşamalizarea scandalului din DNA. Au mai fost anchete ale RISE Project. Niciuna nu s-a dovedit nici corectă, nici reală. Ancheta DNA cred că nu are nicio legătură cu ceea ce au scris RISE", a mai declarat Dobre, adăugând că atitudinea DNA i se pare "de o vulgaritate şi de un prost gust efectiv".

În privinţa controlului ANAF de la RISE Project, purtătorul de cuvânt al PSD a negat orice implicare a lui Liviu Dragnea.

"De-a lungul timpului au fost zeci sau sute de site-uri şi instituţii media care l-au atacat pe domnul Dragnea şi nu au fost verificate. Dacă a fost planificat, a fost pentru decredibilizarea PSD şi a domnului Dragnea. În nicun caz nu a comandat domnul Dragnea controlul, nici nu avea posibilitatea legală", a mai precizat Adrian Dobre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.