Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD convoacă Comitetul Executiv după trimiterea lui Ponta în judecată: Vom discuta și noua situație

psd

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD are loc luni, la Palatul Parlamentului, cele mai importante subiecte ce vor fi discutate fiind fixarea datei Congresului extraordinar al partidului şi dacă premierul Victor Ponta va fi în continuare susţinut de social-democraţi, având în vedere că el a fost trimis în judecată. 

"Personal, îl susţin în continuare pe Victor Ponta, dar trebuie să discutăm serios în partid. (...) Vom discuta (n.r. - la Comitetul Executiv) şi despre situaţia în care se găseşte prim-ministrul şi cred că partidul îl va susţine în continuare", a declarat vineri preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

Vezi și: Surse: Ce-i pregătește Dragnea lui Victor Ponta

El a menţionat anterior că poziţia PSD nu este uşor de stabilit după ce Ponta a fost trimis în judecată, dar că, în mod firesc, partidul doreşte să rămână la guvernare, aceasta fiind "raţiunea de a fi a oricărui partid", iar plecarea lui Victor Ponta din fruntea guvernului poate să pună partidul într-o situaţie dificilă pentru că nu are garanţia că preşedintele Iohannis va desemna un candidat de prim-ministru tot de la PSD. 

Un alt subiect important care va fi discutat luni va fi acela al stabilirii datei Congresului extraordinar, marea majoritate a organizaţiilor judeţene social-democrate preferând ziua de 11 octombrie. 

Comitetul Executiv va stabili, de asemenea, principalele propuneri de modificare a Statutului, modalitatea de alegere a structurilor de conducere şi va aproba regulamentul de alegere a preşedintelui PSD. 

Potrivit lui Dragnea, până luni, Comisia pentru Statut trebuie să definească cea mai bună formă de alegere a preşedintelui. AGERPRES

Vezi și: Scenariile care-l dărâmă pe Victor Ponta

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.