Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD dă milităria jos din pod

PSD

Forţa PSD stă în organizarea internă şi în structurile teritoriale bine puse la punct. După Consiliul Naţional de la Craiova, în Partidul Social Democrat s-a dat semnalul de mobilizare. Liderii partidului vor ca toţi membrii să fie implicaţi în pregătirea campaniei electorale, aşa că au dat ordin să se treacă la muncă începând cu organizaţiile de bază, de la nivelul secţiilor de votare.

Conform deputatului Sorin Grindeanu, secretar general adjunct al PSD, prima fază de mobilizare are loc până la 1 septembrie. În toate organizaţiile locale (din jurul secţiilor de votare) vor avea loc adunări generale. Pe ordinea de zi se vor afla raportul organelor de conducere, stabilirea unui calendar de lucru pentru perioada următoare, întocmirea unei liste cu propuneri pentru campanie şi desemnarea delegaţilor pentru conferinţele structurilor superioare. Modelul va fi urmat la fiecare nivel ierarhic, până la congresul naţional din 1 septembrie.

„Până la Consiliul Naţional de la Craiova, trebuiau depuse candidaturile, de către cei care ar fi îndeplinit criteriile. Avem un singur candidat, cel mai bun: Victor Ponta. La congresul naţional va fi desemnat din punct de vedere statutar candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al României”, a declarat Sorin Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.