Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Decizia PNL de a contesta Legea Bugetului la CCR va afecta românii

sigla noua pnl

PSD consideră că PNL-ul greșește prin faptul că a contestat la CCR Legea Bugetului pe 2015. Prin vocea purtătorului de cuvânt al partidului, Gabriela Firea, social-democrații consideră că liberalii fac un gest iresponsabil.

”Decizia PNL de a contesta Bugetul la CCR reprezinta o dovada de iresponsabilitate, jocul practicat de catre Opozitie nefacand altceva decat sa loveasca direct in romanii care, astfel, risca sa nu mai poata beneficia de masurile prevazute in proiectul Bugetului pe anul viitor.

Cu alte cuvinte, PNL doreste blocarea investitiilor si refuza angajatilor din Educatie si Sanatate maririle de salarii asumate de actualul Guvern, pentru simplul motiv ca ei vor sa faca actiuni politicianiste la sfarsit de an.

Inversunarea PNL este cu atat mai putin intemeiata cu cat Bugetul pe 2015 este primul buget care preia si amendamentele Opozitiei. Decizia de a contesta Bugetul la CCR demonstreaza o atitudine demagogica, pe care cei din PNL o afiseaza fata de tot ceea ce inseamna politica in interesul cetateanului.”, e mesajul transmis de Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.