Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, despre Toni Greblă: E un caz fără precedent

Toni Grebla. MARIUS DUMBRAVEANU / ZIUA NEWS

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, se declară surprins de cazul Toni Greblă şi spune că este "un caz fără precedent".

Întrebat, la RFI, dacă l-a surprins vestea că Toni Greblă, fost senator PSD, în prezent judecător la Curtea Constituţională, este urmărit penal pentru corupţie, Ilie Sârbu a răspuns: "Da, categoric, da! Şi nici nu vreau să mă pronunţ, că nu ştiu care-i adevărul, vedeţi că lucrurile se mai schimbă, dar e un caz, cred eu, fără precedent, ca un judecător al Curţii Constituţionale să fie luat aşa de la birou sau de unde a fost luat şi dus la DNA".

"Demisia de care se vorbea e un act unilateral, depinde de dânsul, prezumţia de nevinovăţie, din ce constat eu, în România a început să nu mai existe. Orice mică sau orice eveniment care apare în mass-media creează o prezumţie de vinovăţie din start şi e complicat atunci. Sigur, aici nici nu ştiu cine va fi până la urmă forul care va decide", a mai declarat senatorul PSD.

Judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă a fost dus joi dimineaţă cu mandat la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde procurorii i-au adus la cunoştinţă că este urmărit penal pentru trafic de influenţă, constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, în scopul obţinerii de bani sau bunuri necuvenite.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.