Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD devine partidul anti-show

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat marți la Antena 3 că partidul a intrat pe o linie politică în care nu va face 'show', ci va acționa 'pragmatic' și 'constructiv' prin propunerea de soluții, ținta fiind să câștige în 2024 toate cele patru tipuri de alegeri.

„Cred ca abordarea PSD din ultimul an a adus la castigarea alegerilor si cred ca aceasta abordare ne va duce la ce ne dorim in 2024, la castigarea tuturor alegerilor, locale, parlamentare, europarlamentare si prezidentiale. Tinta PSD este sa castige in 2024 toate cele patru tipuri de alegeri”, a spus Grindeanu.

El a menționat că un exemplu este legea bugetului, temă pe care PSD a abordat-o „pragmatic” și „constructiv” prin prezentarea unei alternative la proiectul guvernamental.

„Sa faci spectacol doar de dragul spectacolului nu este o caracteristica a PSD, noi venim cu soluții. Se puteau face lucruri de show, de spectacol, pe diverse teme, dar nu cred ca e rolul nostru de principal partid politic in Romania. Cu ceea ce sunt 100% de acord este ca PSD trebuie sa vina cu solutii, nu cu show”, a mai declarat Sorin Grindeanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.