Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD dinamitează planul PNL - sesizare la CCR dacă Guvernul își asumă răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi / surse

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Liderii PSD au decis în ședința Comitetului Executiv de marți că vor depune o sesizare la CCR în același timp cu depunerea unei moțiuni de cenzură dacă Guvernul își asumă răspunderea pe adoptarea legii privind alegerea primarilor în două tururi, au declarat surse social-democrate pentru MEDIAFAX.

Decizia a fost adoptată cu unanimitate de voturi de către Comitetul Executiv al PSD, potrivit surselor.

De asemenea, liderii social-democrați au decis ca Gheorghe Șimon să fie numit coordonator asupra organizației PSD Cluj, Liviu Alexa fiind în continuare, formal, președinte interimar.

LOVITURĂ pentru părinți! Ministrul Muncii anunță PROROGAREA creșterii alocațiilor, după ce Iohannis a promulgat legea

Liderii PSD s-au întrunit pentru a discuta despre depunerea unei moțiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban și despre congresul PSD care urmează să aibă loc în februarie.

Liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a anunțat că social-democrații urmează să înceapă strângerea de semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură în următoarea sesiune parlamentară. Ciolacu a spus că tema alegerilor primarilor în două tururi este o „temă falsă”. Despre o posibilă asumare a răspunderii pe alegerile primarilor în două tururi, Marcel Ciolacu a spus că în acest caz PSD va depune moțiune de cenzură.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, că PNL susține alegerea primarilor în două tururi și că va găsi cea mai bună soluție pentru modificarea legii în acest sens. Șeful Executivului a amintit că un astfel de proiect e blocat la Camera Deputaților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.