Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD DOARME-N GHETE

facebook.com
Dana Budeanu

PSD este dovada clara ca nimic nu se invata din istorie. Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea precedenta, ignorand experientele derivate din evenimentele trecute. Ajunsi la putere pentru ca Romania capota definitiv sub imbecilitatiile lui Citu si a neterminatilor pe trotinete, au uitat cu desavarsire de vremurile de trista amintire. Desi si-au asumat sa salveze ce mai era din marele partid liberal al Presedintelui, nimeni nu va tine cont de asta cand va incepe “marea dosariada”. Nimeni nu isi va mai aminti ca guvernul de trotinetari a daramat stabilitatea bugetara a Romaniei imprumutand suplimentar 25 de miliarde de Euro in 18 luni. Aveau si ei nevoie de ceva banuti pentru furt calificat pe achizitii pandemice si scheme imbecile de ajutor economic.

PSD doarme in ghete si nu are habar de nivelul strategiei de razboi pregatita in catacombele hashtag rezist. Nu are nicio idee de pregatirea minutioasa de control a Facebook prin vectorii de integritate, pe tiparul imaculatului Mircea Toma. Echipe intregi pregatite sa dea drumul la boti pentru ca retelele digitale sa fie inca o data inundate de “marile hotii” ale ciumei rosii. Se lucreaza la foc intens alimentati de cafele goji pe birouri, in timp ce liderii social democrati sunt atenti la vestimentatie intr-un proces de autosuficienta imbecila. Succesul este garantat 100%, trotinetele vor marsalui in timp ce liderii social-democrati vor raspunde papagal la toate acuzatiile aduse.

Se va merge pe aceeasi ciorba reincalzita la nesfarsit, atat de penibila si ridicola. Nenorocirea este ca in statele mici sclavagizate aceste lucruri functioneaza, poporul neavand niciun fel de reper sau memorie a trecutului. Nu este nevoie de nimic nou sau creativ. Este strict vorba despre decapitarea unor lideri pentru a duce PSD sub 30%. Jocul justitiei este inchis in Romania din acest punct de vedere. Chesnoiu are dosar de coruptie, dar marele rocker Citu care a semnat pe toate partile contractele suplimentare de vaccin nu este deranjat de nici un telefon. Clotilde pleaca cu sacii de vot intr-o desfasurare clara a hotiei electorale cum nu a existat dupa revolutie. Evident ca nu ma refer la numarul voturilor, ci la dovezile prezentate in acest sens. Acelasi rezultat, zero. Achizitiile de masti si teste care stau parcate prin sali de sport bucurestene au fost perfect legale si optime ca pret. In Romania coruptia este despre PSD, hashtagii tradatori sau liberalii lui Bratianu fiind imuni la acest flagel.

Influenta retelelor sorosiste din justitie va merge ca unsa, in momentul in care se va da semnalul unei noi campanii imbecile de distrugere a vietilor oamenilor. Vom trage cu romani dupa romani asa cum ne place noua, intr-un acces de dementa colectiva atat de persistenta in istoria noastra. Am facut-o sub dictatura monarhica a lui Carol al-II-lea, am facut-o sub comunism la un nivel inimaginabil, era pacat sa nu o facem si sub capitalism, pentru a dovedi tuturor ca tradarea interesului national este o constanta a istoriei Romaniei.

Intr-o perioada in care este nevoie de inteligenta si unitate, Romania va intra din nou in zodia razboiului. Nici nu este nevoie sa ne atace cineva, ar fi inutil complet. Ne luptam atat de aprig intre noi, incat este si pacat ca cineva sa ne deranjeze. Nu facem decat sa ne batem joc de munca bunicilor nostrii care au construit aceasta tara. Nu facem decat sa aruncam la gunoi toate lucrurile frumoase ale Romaniei, pentru a pune in loc repere culturale abjecte importate din Occident. Nu facem decat sa urlam ca niste copii descreierati, sa ne impingem intre noi, pentru a sta in genunchi in fata unor nulitati de la Bruxelles. Despre asta este generatia “oamenilor noi” in politica, cu adidasi cool si tricouri rock.

un comentariu de Dana Budeanu pentru Verdict App

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.