Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD este în opoziţie în peste 30 de judeţe

harta romania

„În coaliţie nu am discutat şi nu a fost avansată o astfel de temă de intrare la guvernare pentru că asta înseamnă vot în parlament, audieri în parlament pentru că se schimbă structura guvernului. Eu săptămâna trecută am spus care este părerea mea personală despre o astfel eventualitate, despre intrarea PPDD la guvernare, nu mi-am schimbat punctul de vedere, că ar fi un dezastru”, a spus vicepremierul la Gandul Live potrivit gandul.info

În ceea ce priveşte structurile locale, „este altceva”, spune Kelemen, precizând că inclusiv UDMR are alianţe în teritoriu cu PPDD.

„Există foarte multe situaţii în care există fel de fel de coaliţii locale. Acolo fiecare caută soluţii, îşi face calculele necesare. După ce PNL a plecat din USL , PSD în peste 30 de judeţe, nu ştiu cifra exactă, 36-37 de judeţe, încet încet este în opoziţie. Acest lucru pentru ei nu e foarte comod: în Bucureşti eşti la guvernare, în judeţe eşti în opoziţie. De altfel, trebuie să vă spun că în municipiul  Arad există din 2012 o coaliţie pentru municipiul Arad PDL-UDMR-PPDD. În 2012 asta era soluţia bună, cred că este soluţia bună în continuare. Cum în Cluj suntem în coaliţie cu PDL-ul din 2012 şi nu este un lucru care trebuie schimbat sau pe care îl vom schimba. Să intri în guvern e altceva. Trebuie să ceri votul Parlamentului, trebuie să depui jurământul în faţa preşedintelui. Despre acest lucru vorbeam că şi în ceea ce priveşte imaginea, şi în ceea ce priveşte conţinutul, ar fi un lucru rău, un dezastru”, a explicat liderul UDMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.