Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD explică de iese UDMR de la guvernare: Se simt vinovaţi

PSD

Conducerea Partidului Social Democrat (PSD) Mures considera ca UDMR va iesi de la guvernare, întrucât liderii formatiunii se simt vinovati în privinta rezultatului votului din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, întrucât acestia nu ar fi putut sa se tina de cuvânt.

'În prima zi dupa alegeri, cât eram de suparat, recunosc ca am zis ca UDMR ne-a tradat. Pâna la urma e libertatea de opinie si au votat ce au crezut ei ca e mai bine. Normal ca (etnicilor maghiari - n.r.) le-a convenit un minoritar mai repede decât un român, un ardelean mai repede decât unul din sud. Respect optiunile fiecaruia. Chiar asa usor sa faci tradator pe unul, pe altul, nu e chiar bine. Preconizata lor iesirea de la guvernare - faptul ca se simt vinovati, ca s-au angajat la ceva si nu au reusit sa se tina de cuvânt', a afirmat Vasile Gliga.
Acesta crede ca sentimentul de vinovatie este cel care i-a îndemnat pe liderii UDMR sa decida în principiu iesirea de la guvernare si 'nu pentru ca tin atât de mult de orientarea electoratului'.
Presedintele PSD Mures, Vasile Gliga, anunta înainte de turul al doilea ale alegerilor prezidentiale ca primari, consilieri, fosti si actuali membri ai Guvernului din partea UDMR, inclusiv Laszlo Borbely, au promis ca îl vor sprijini pe Victor Ponta în turul doi al alegerilor prezidentiale.
Consiliul Permanent al UDMR a decis recent, cu doua abtineri si niciun vot împotriva, ca UDMR sa iasa de la guvernare. Decizia finala va fi luata de Consiliul Reprezentantilor Unionali, care se va întruni pe 13 decembrie. AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.