Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD face acuzatii crunte: Ruperea Ardealului, strategia lui Iohannis

sah2

Seful campaniei prezidentiale a PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Baia Mare, că în spatele campaniei candidatului ACL, Klaus Iohannis, se generează mesaje care îndeamnă la o posibilă desprindere a Transilvaniei de România.

'Eu vorbesc de o strategie de comunicare din spatele lui Klaus Iohannis, strategie care se bazează în principal pe stimularea dorinţei de rupere (a Ardealului - n.r.). Eu am văzut în ultimele zile foarte multe comentarii pe reţelele de socializare. Niciodată, niciodată în România, eu nu am văzut asemenea comentarii generate de nişte profesionişti care au lansat şi rostogolit de ceva timp nişte mesaje cheie, nu sunt sigur că cei care le-au gândit, conceput şi care le-au lansat sunt din România, nu sunt sigur. Ba, din ce în ce mai mult mă gândesc că nu sunt din România. Un român, un bun român care are capacitatea să genereze asemenea mesaje s-ar fi gândit şi la ce efect periculos pot să aibă", a afirmat Liviu Dragnea.

'Problema este că această campanie construită în felul ăsta poate să aibă acest efect. Efectul acesta a început să se simtă din ce în ce mai pregnant în vestul ţării (...) Ar trebui să înceteze acest stil de campanie pentru că aici funcţionează principiul vaselor comunicante. Ceilalţi români de dincolo de Carpaţi nu pot să stea indiferenţi la astfel de mesaje. Adică: cine a îndrăznit să gândească, să stimuleze o astfel de desprindere, o astfel de delimitare a ardelenilor de restul românilor este un om care nu gândeşte bine despre România, gândeşte rău. Şi atunci începi să te gândeşti serios: totuşi faptul că Tokes, nu numai că şi-a exprimat susţinerea, a spus-o cu subiect şi predicat că este convins că domnul Klaus Iohannis va susţine îndeplinirea idealului secuilor (...). Dl. Iohannis a mulţumit pentru această susţinere şi începi să te gândeşti cu Tokes, cu ceilalţi extremişti din celelalte două partide, nu cumva sunt alte înţelegeri? Nu cumva le-a promis anumite lucruri? Sunt întrebări la care trebuie să răspundă', a declarat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.