Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD face apel la unitate. Se anunta runirea forurilor de conducere

firea gabriela

Purtatorul de cuvant al PSD Gabriela Firea a facut luni un apel la unitate in PSD, in ciuda "dezamagirii momentului", prin aceasta unitate PSD vrea sa dea dovada "de caracter", potrivit acesteia.

In ce masura acest apel la unitate va linisti spiritele incinse din PSD ramane de vazut la sedintele forurilor de conducere ale PSD care se vor reuni in zilele urmatoare: Biroul Permanent National si Comitetul Executiv.

"PSD ramane la guvernare. Sub conducerea lui Victor Ponta, rezultatele guvernarii sunt notabile. Au fost reparate toate nedreptatile facute impotriva populatiei, de catre fosta guvernare. PSD, alaturi de aliatii sai UNPR si PC, a castigat alegerile parlamentare si, implicit, guvernarea. Vom avea in zilele urmatoare sedinte ale Biroului Permanent National si ale Comitetului Executiv, in urma carora vom lua decizii corecte, care nu vor fi influentate de dezamagirea momentului. In aceste clipe trebuie sa fim uniti. O echipa puternica este cea a carei membri sunt impreuna si la bine si la greu. Aceasta este o dovada de caracter. Iar in politica e nevoie de oameni de caracter", a precizat Gabriela Firea intr-un comunicat remis stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.