Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Fruntașii PNL Sibiu au asistat de sub umbrele la turnarea covorului asfaltic

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Social-democrații îi critică pe președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, și pe prefectul Mircea Crețu pentru că ”au asistat de sub umbrele la turnarea covorului asfaltic, privind cum se duc pe Apa Sâmbetei banii județului” și au mai și publicat fotografii.

”Nici măcar noi nu îi bănuiam pe fruntașii PNL Sibiu de atâta prostie‼️ Cum să mergi pe ploaie torențială, ascuns sub umbrelă, să asiști la asfaltarea unor drumuri județene, apoi să te mai și lauzi pe pagina oficială de Facebook Instituția Prefectului - Județul Sibiu cu această „realizare”?! Aleși locali ai PNL Sibiu sfidează toate legile existente. Prefectul Județului, Mircea Crețu, fruntaș PNL, și doamna Daniela Cîmpean, președintele penelist al Consiliului Județean Sibiu, au călcat în picioare toate normativele tehnice în vigoare, care spun clar că asfaltul turnat pe ploaie este risipă de bani publici. Luni, pe ploaie torențială, pe drumurile județene din Racovița și Cisnădie, prefectul și președintele Consiliului Județean au asistat de sub umbrele la turnarea covorului asfaltic, privind cum se duc pe Apa Sâmbetei banii județului”, susțin social-democrații într-o postare pe Facebook.

Potrivi PSD, ”această ispravă vine după o serie recentă de abuzuri dublate de prostie, ale prefectului penelist, un om ajuns printr-un sinecurism marca PNL, în cea mai înaltă funcție de conducere din județ.

Astfel, social-democrații menționează că polițiștii sibieni, deși nu sunt în subordinea Prefectului, au aflat în mod oficial, printr-o adresă, că au nevoie de bilet de voie de la conducerea Prefecturii pentru a părăsi incinta instituției unde își desfășoară activitatea, dar și că acesta ”a reușit și performanța” de a raporta oficial îmbolnăviri de COVID-19 într-o dată inexistentă în calendar, respectiv 31 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.