Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Fuga lui Iohannis de dezbateri directe nu e numai ruşinoasă, ci si profund nesanatoasă

georgica severin

Presedintele Comisiei pentru cultura din Senat, Georgica Severin, apreciaza ca 'fuga' lui Klaus Iohannis de dezbateri directe cu Victor Ponta nu este numai 'rusinoasa' pentru un candidat care vrea sa devina presedinte, ci si 'profund nesanatoasa', pentru ca românii au dreptul sa afle programul prezidential al fiecaruia.

'Domnul Klaus Iohannis continua sa fuga de dezbateri directe cu Victor Ponta, ascunzându-se în spatele unor diversiuni si false propuneri. Este prima data când un candidat plasat pe locul al doilea se fereste de confruntari electorale, probabil constient de faptul ca nu are un proiect national despre care sa vorbeasca si probabil de teama unei întâlniri fata în fata cu premierul, în direct, în vazul telespectatorilor. Fuga lui Iohannis nu este numai rusinoasa pentru un candidat care vrea sa devina presedinte, ci si profund nesanatoasa. Românii au dreptul sa afle programul prezidential al fiecaruia, sa vada o confruntare de idei, sa compare si sa voteze în cunostinta de cauza. Or, în conditiile în care Iohannis se fereste cu lasitate de dezbateri si cauta fel de fel de scuze, românii sunt privati de acest drept', sustine Severin într-un comunicat de presa remis AGERPRES.

Potrivit lui Severin, Victor Ponta va fi prezent la toate cele patru emisiuni stabilite de televiziunile de stiri si a reiterat joi invitatia catre Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.