Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD și-a găsit candidat pentru primăria Caracal: Nume surpriză

psd sigla

Managerul Spitalului din Caracal, medicul epidemiolog Liviu Radu, va fi candidatul PSD la fotoliul de primar al municipiului, anunţul fiind făcut joi, într-o conferinţă de presă susţinută de viitorul candidat alături de preşedintele PSD Caracal, deputatul Dan Ciocan.

Liviu Radu a anunţat cu acest prilej două dintre proiectele sale pentru Caracal, respectiv înfiinţarea unui serviciu de ecarisaj şi menţinerea unor taxe scăzute pentru comercianţii din piaţa municipiului. Social-democratul a menţionat că va încerca să pună în practică aceste proiecte chiar înainte de începerea campaniei electorale, deoarece este susţinut de consilierii locali PSD care au depus în acest sens două iniţiative ce vor fi dezbătute într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Caracal. "Putem câştiga timp şi consider că nu este necesar să aşteptăm până după alegerile din iunie. Consilierii locali PSD vor iniţia proiecte de hotărâre pentru înfiinţarea unui serviciu de ecarisaj şi pentru menţinerea la un nivel redus a taxelor pentru comercianţii din piaţă având în vedere că amenajarea pieţei este în lucru de mai mult timp şi acesta îi afectează şi pe ei, de asemenea cetăţeni ai Caracalului. Propunem înfiinţarea unui serviciu de ecarisaj pentru că sunt frecvente cazurile în care persoane muşcate de câini ajuns la spital. Strângerea câinilor fără stăpân de pe străzi este o măsură preventivă şi benefică pentru siguranţa cetăţenilor", a spus Radu.

Potrivit acestuia, cele două propuneri vor fi discutate într-o şedinţă a Consiliului Local Caracal de săptămâna viitoare. Liviu Radu a adăugat că are în vedere pentru oraş, în situaţia în care va fi ales primar, "proiecte care ţin de normalitate", realizabile, şi nu "lucruri extraordinare". El susţine că în platforma sa electorală se vor regăsi propuneri privind dezvoltarea economică a oraşului precum amenajarea unui parc industrial pe o suprafaţă de 12 hectare situată la ieşirea din Caracal spre Slatina, sporirea siguranţei cetăţenilor, amenajarea unei piste pentru biciclişti în parcul Poroineanu etc. La funcţia de primar al municipiului Caracal şi-a anunţat candidatura şi actualul edil al municipiului, Eduard Ciocăzanu, care va fi candidatul PNL, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.