Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD și ALDE vor avea o propunere comună pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, anunță Tăriceanu

Senatul Romaniei
Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că PSD-ALDE vor avea o propunere comună pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, în contextul condamnării lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

„Funcția de președinte al Camerei Deputaților s-a vacantat. Va trebui ales un nou președinte. O să ne corelăm cu cei de la PSD pentru a avea o singură propunere. Din partea colaiției va fi o singură propunere”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, marți, la Parlament.

Biroul Permanent Național al Camerei Deputaților a stabilit, marți, ca noul președinte interimar al Camerei Deputaților pentru gestionarea problemelor curente până la alegerea unui președinte definitiv să fie Carmen Mihălcescu, a anunțat Lia Olguța Vasilescu, secretar al BPN. Șefia Cameri era deținută de Liviu Dragnea.

După decizia ÎCCJ de condamnare a lui Liviu Dragnea, Camera Deputaților va vacanta locul acestuia de deputat, iar înlocuitorul său pentru restul mandatului până în 2020 va fi consilierul județean din Teleorman Petre Cioabă au spus surse politice pentru MEDIAFAX.

Petre Cioabă are 72 de ani și este pensionar, el fiind președintele organziației de pensionari a PSD Teleorman. În prezent, acesta este și consilier județean din partea social-democraților.

Liviu Dragnea a fost dus, luni seară, la Penitenciarul Rahova pentru a fi încarcerat în urma condamnării definitive la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman. Liderul PSD urmează să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care autoritățile vor decide la ce penitenciar își va executa pedeapsa.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum, când a fost condamnat la doi ani de închisoare cu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.