Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD își arată colții! Critici dure la adresa lui Ludovic Orban: 'Nici măcar în preajma Sfintelor Sărbători nu poate da dovadă de puţină decenţă'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Reprezentanții organizației PSD Sibiu au transmis, sâmbătă pe Facebook, că nici măcar în preajma Sfintelor Sărbători președintele PNL Ludovic Orban nu poate da dovadă de puțină decență și o jignește din nou pe prim-ministrul Viorica Dăncilă, „în cel mai mârşav mod posibil”.

„Nici măcar în preajma Sfintelor Sărbători preşedintele liberal, Ludovic Orban nu poate da dovadă de puţină decenţă şi jigneşte din nou o doamnă, pe premierul României, în cel mai mârşav mod posibil. 
În stilu-i caracteristic, preşedintele liberal îşi permite să arunce atacuri la persoană la adresa premierului României, atacuri pe care nu le putem reproduce, din respect nu doar pentru doamna premier, ci pentru toate femeile, deloc puţine la număr, pe care Orban le-a atacat în mod misogin”, au transmis reprezentanții PSD Sibiu, organizație condusă de ministrul Turismului Bogdan Trif, într-o postare pe Facebook.

Organizația social-democrată din Sibiu reamintește că acum câțiva ani Ludovic Orban spunea despre actualul prim-vicepreședinte al PNL Raluca Turcan următoarele: „Vă recomand să nu urmaţi stilul de carieră politică al Ralucăi Turcan (...). Nu trebuie să treceţi prin patul nici unui şef dacă vreţi să ajungeţi în funcţii publice importante”.

Doliu în showbizul din România - Un fotomodel a murit la doar 26 de ani. Cauza decesului

De asemenea, PSD Sibiu spune că a făcut apel și în acest an la Raluca Turcan să ia atitudine față de acest „personaj grobian” care conduce PNL și care îi reprezintă pe toți liberalii, în calitate de președinte al partidului. Social-democrații din Sibiu adaugă că aceste apeluri au rămas fără răspuns.

„Am făcut, inclusiv anul acesta, apel la demnitatea doamnei Turcan şi a bărbaţilor din PNL, să ia atitudine împotriva acestui personaj grobian care se află în fruntea PNL şi care în calitate de preşedinte îi reprezintă pe toţi peneliştii. Apelurile noastre au rămas fără răspuns şi acest personaj trist continuă să facă de râs munca şi truda Brătienilor, care probabil se răsucesc în mormând „văzând” pe mâna cui a ajuns Partidul Naţional Liberal din România”, potrivit sursei citate.

Organizația PSD Sibiu mai spune că așteaptă o reacție din partea femeilor din PNL, măcar acum „în al doisprezecelea ceas”. Social-democrații filialei din Sibiu atașează postării un video în care acesta spunea, cu referire la Raluca Turcan, că „nu este necesar să treacă prin patul nimănui pentru a ajunge să câștige funcții publice”.

„Totuşi, în al doisprezecelea ceas aşteptăm o reacţie a femeilor din PNL, referitoare la comportamentul acestui personaj caraghios. În privinţa bărbaţilor din PNL nu ne mai facem nicio iluzie, pentru că românii s-au convins că nu mai există domni adevăraţi în acel partid. Ataşăm din nou, pentru a le aduce aminte sibienilor şi pentru a-l vedea în imagini pe Orban, cum îşi atacă în mod mârşav din nou prim-vicepreşedintele partidului, pe femeia Raluca Turcan. O invităm pe doamna Turcan să mai vizioneze odată filmul şi dacă îi place ce vede să meargă din nou la braţ cu Orban, aşa cum a făcut în ultimul timp”.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, într-o postare făcută vineri seara pe Facebook, că premierul Dăncilă, „o tăntică incultă, analfabetă” dar tot mai „tupeistă și mai obraznică” a comis o crimă cu premeditare împotriva economiei românești, prin adoptarea de către Guvern a ordonanței de urgență privind măsurile fiscale.

Liderul liberal a adăugat că nu-i mai acordă circumstanțe atenuante șefului Executivului, precizând că „prostia afișată a fost doar o aparență”.

Guvernul a adoptat, în ședința de vineri, printr-o ordonanță de urgență, „taxa pe lăcomie”, prin care băncile plătesc un impozit pe active, dacă nivelul ROBOR aplicat creditor depășește 2%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.