Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD și PNL se mută în sudul țării: mitinguri de amploare în București

Cele două mari partide din România, PSD și PNL par să aibă același traseu în această campanie electorală. După ce au făcut un turneu prin Moldova, cu mitinguri la Iași și Galați, cele două partide se mută în sudul țării.

Citește și: Jocurile de culise din spatele scrisorii Comisiei Europene: Dragnea și Iohannis au pregătit terenul pentru război

Sâmbătă, PSD va organiza un mare miting electoral la Târgoviște, în Dâmbovița. Cei de la PSD vor să aducă peste 30.000 de oameni în fieful lor tradițional, asta și pentru că Rovana Plumb este din Dâmbovița și este cap de listă la alegerile europarlamentare.

În paralel, cei de la PNL vor organiza, sâmbătă, un mare miting electoral în Capitală, la care va participa și președintele Klaus Iohannis. Cei de la PNL au în intenție să aducă 50.000 de oameni la mitingul din București.

PSD va încerca să lase ultima impresie în această campanie electorală și vor organiza, cu câteva zile înainte de alegeri, un miting mare în Capitală. Cei de la PSD intenționează să aducă 100.000 de oameni în Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.