Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD-iștii își cântă prohodul într-un fief liberal

PSD

Într-unul din marile centre urbane ale României, cu o istorie solidă de vot anti-PSD, social-democratii incep sa caute candidati pentru Primarie insa recunosc de pe acum ca e greu sa gaseasca pe cineva 'cu sanse'.

Deputatul PSD Florin Bîrsășteanu și-a anunțat oficial, joi, intenția de a candida pentru funcția de președinte al organizației municipale și nu exclude să-și asume și o candidatura la Primaria Timisoara, condusa in prezent de Nicolae Robu (PNL), scrie presa locala.

"Dacă lucrurile arată un scor cu potențial de creștere și de câștig, nu pot exclude din start o asemenea nominalizare. Personal, cred că, datorită scorului din ultimul exercițiu electoral, e greu în Timișoara să găsești o personalitate din partid care să aibă șanse”, afirmă medicul social-democrat, potrivit presei locale.

"Vreau să impun echipei o asumare a nominalizării unui candidat la PMT, cât mai repede posibil. Vrem să-l aducem în postura de a lupta cu șanse reale pentru a câștiga fotoliul de primar. Trebuie să găsim un candidat serios, care să nu se pună pe el în primul plan, ci proiectele comunității", a mai spus acesta.

Totuși, Bîrsășteanu crede că ar exista o portiță pentru candidatul PSD, și aceasta deschisă de actuala administrație. „Pe fondul imaginii și al realizărilor pe care actuala administrație le are, nu exclud ca partidul nostru să poată avea un candidat cu șanse”, a conchis deputatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.