Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD iese la atac: 'Guvernul lui Iohannis readuce austeritatea din guvernarea PDL. Ce spunea atunci Băsescu e tras la indigo în Programul PNL'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Partidul Social Democrat susține vineri, pe Facebook, că Guvernul lui Iohannis readuce austeritatea din guvernarea PDL, punctând că ce spunea atunci Traian Băsescu e tras la indigo în Programul PNL.

Klaus Iohannis blochează un ajutor de stat de 30 de milioane de euro pentru crescătorii de animale - Legea a fost retrimisă în Parlament

„E oficial! Guvernul lui Iohannis readuce austeritatea din guvernarea PDL. Ce spunea atunci Băsescu e tras la indigo în Programul PNL:

Tăieri de salarii. Bifat! PNL va ajusta salariile bugetarilor la nivelul privaților. Adică în jos, pentru că în privat sunt multe contracte la „gri” care coboară media.

Adio creșteri de pensii și salarii. Bifat! Programul PNL spune că PSD a mărit exagerat salariul minim. Iar majorarea punctului de pensie la 1.775 de lei s-a evaporat!

Impozitări de pensii. Bifat! Chiar dacă nu e în Program, premierul desemnat a spus-o direct: „toate veniturile trebuie impozitate!” Deci și pensiile sub 2000 lei!

Închideri și comasări de spitale. Bifat! Pentru PNL, spitalul e doar un business, care trebuie să facă profit. Dacă nu, trebuie închis!

Concluzie: vine austeritatea! Dar o puteți opri prin vot!”, scrie PSD pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.