Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îi pregăteşte o surpriză 'plăcută' lui Iohannis, la consultări. Dragnea a anunţat condiţia pentru a vota la referendum

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Liviu Dragnea a anunţat, joi seara, la Antena 3, că PSD trimite la consultările de la Cotroceni o delegaţie formată din trei persoane. Liderul PSD a dezvăluit doar unul dintre cele trei nume: deputatul Eugen Nicolicea.

"Nicolicea și încă două persoane. La ora 9.00 o să primească faxul domnul Iohannis. Cred că o să fie trei persoane care o să-i placă foarte mult, ca să fie un dialog constructiv, să fie compatibili. Dacă nu îi primeşte e problema dumnealui. Noi trimitem acolo niște oameni care să poată să îi spună niște păreri și poate niște propuneri de întrebări. Colegii s-au pregătit", a declarat Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Alimentele care protejează sănătatea oaselor. Conţin toate vitaminele şi mineralele necesare

Preşedintele PSD a afirmat că va vota la referendum dacă va fi de acord cu întrebările. "Cred că merg la referendum. Să văd. Oricum, mă duc la vot la alegeri. Dacă o să iau buletinul pentru refenredum depinde de întrebări", a precizat Dragnea.

"Acest referendum e organizat de Iohannis pentru a putea intra și el în campania pentru europarlamentare. Sigur, acolo sunt niște contradicții. I-am văzut pe cei de la PLUS, Cioloș că susțîn și ei să nu se dea ordonanțe. Cioloș a modificat prin ordonanță sute de articole din codurile penale. Tot ei au spus că dacă vor veni la putere vor adopta ordonanță pentru a modifica legile justiției adoptate de noi in Parlament. În una dintre cele două afirmații ale lor ei mint", a mai declarat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.