Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îi pune condiţii lui Isărescu. Marian Oprişan în cere guvernatorului BNR să prezinte public un proiect

Inquam Photos / George Calin
Marian Oprisan Cex psd

Președintele PSD Vrancea Marian Oprișan a declarat că Mugur Isărescu ar trebui să vină să spună, într-o dezbatere publică, ce știe să facă pentru România și sistemul bancar, din poziția de guvernator al BNR.

„Cred că domnul guvernator Mugur Isărescu ar trebui să spună într-o dezbatere publică ce știe să facă pentru România și sistemul bancar românesc ca guvernator. Eu nu discut competența dlui Isărescu aici. Eu cred că domnia sa, care este un profesionist, ar trebui să explice mai detaliat ce vrea să facă în fruntea BNR pentru România”, a afirmat Marian Oprișan, la finalul CEx al PSD de vineri, potrivit Mediafax.

Ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, a anunţat, vineri, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că s-a decis susţinerea lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al Băncii Naționale a României.

Șerban Nicolae a declarat, miercuri, că niciun senator PSD nu și-a arătat sprijinul pentru candidatura lui Mugur Isărescu privind funcția de guvernator BNR. Cu privire la anunțul lui Călin Popescu Tăriceanu de susținere a lui Isărescu, senatorul a spus că acesta nu face parte din PSD.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că în urma discuțiilor cu președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă, coaliția PSD-ALDE îl va susține pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu pentru un nou mandat. În noul Consiliul de Administrație, PSD va face patru numiri, ALDE una, PNL două, iar USR una.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.