Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îl acuză pe premierul desemat că face bancilor cadouri: ' Se anulează în totalitate avantajul de dobândă cu care se laudă'

Scăderea leului în raport cu euro până la un minim istoric anulează în totalitate „avantajul de dobândă cu care se lăuda Florin Cîțu”, au scris reprezentanții PSD, vineri, într-o postare pe Facebook.

„Astăzi cursul leu-euro a atins un nou record istoric. La acest curs, se anulează în totalitate avantajul de dobândă cu care se lăuda Florin Cîțu. Și nu doar că se anulează, dar ne face și #datori!”, scrie în postare.

Citește și: Total NEAȘTEPTAT - Medicul Streinu - Cercel anunță că bărbatul infectat cu coronavirus NU primește niciun tratament .

Social-democrații susțin că premierul desemnat cotinuă să facă băncilor cadouri care completează faptul că s-a renunțat la taxa pe active bancare.

„Premierul desemnat Cîțu continuă astfel să facă băncilor #cadouri, să le asigure profituri care să completeze cele 2,5 miliarde de lei/an beneficiu în urma #renunțării la taxa pe activele bancare”, menționează reprezentanții PSD.

Joi, Florin Cîțu a anunțat, la începutul ședinței de Guvern, că România s-a împrumutat la dobânzi negative, fiind pentru prima dată în istorie când se întâmplă acest lucru.

Vineri, euro a atins un nou maxim istoric în raport leul, fiind cotat de către Banca Naţională a României (BNR) la 4,8127 lei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.