Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îl acuză pe primarul liberal al Constanței că a băgat în moarte clinică turismul din Mamaia: 94 lei/zi parcarea

plaja mamaia

A băgat în moarte clinică turismul din stațiunea Mamaia, spune deputatul PSD Marius Horia Țuțuianu, despre primarul Constanței, Vergil Chițac. Acesta spune că turistul va parca pe spațiul verde decât să dea 94 de lei pentru o zi de parcare, când noaptea de cazare costă 120 lei.

„Primarul Constanței insistă să devină regele «ospitalității» pe litoral: îi sărăcește pe turiști... prin tarife masive pentru parcări! Să mă explic: la început de sezon estival a venit rândul turiștilor să dea piept cu aberațiile edilului din Constanța!

Mai exact, vor trebui să bage mâna adânc în buzunare pentru plăti parcarea auto: 4 lei pe oră, 24 de ore din 24, pentru un loc în stațiunea Mamaia! Vorbim 96 de lei pe zi! Ca să fim corecți: sunt... doar 94 de lei! Deoarece marea «bunăvoință» a primarului vine la pachet și cu o gratuitate: pentru primele 30 de minute. Doar atât, ca nu cumva să se obișnuiască turiștii cu «plăcerile administrative» locale”, spune Țuțuianu despre costul parcării în Mamaia.

Marius Horia Țuțuianu spune că Vergil Chițac nu înțelege „dezavantajele” ce decurg din această „aiureală administrativă”, în condițiile în care pentru o noapte de cazare se poate achita 120 de lei.

„Nu foarte departe de parcare Primăriei se află hotelul în care turistul se poate caza cu 120 lei! Adică cu puțin mai mult decât plata cât pentru «cazarea» autoturismului! În această situație, de ce ar plăti românii pentru parcare cât pentru cazare? Nu o vor face, așa cum nu a făcut-o nici anul trecut. Autovehiculele vor ajunge să fie parcate, la fel ca în 2021, tot pe spațiul verde! Turiștii vor prefera să emigreze din Mamaia spre sudul litoralului. Nu toți își permit să dea pentru parcare cât pentru o cameră. Ca să nu mai spunem că mulți vor alege Bulgaria! Ce a reușit primarul Constanței să facă introducând acest tarif? A băgat în moarte clinică turismul din stațiunea Mamaia”, acuză Țuțuianu.

Mai mult, Țuțuianu spune că Chițac a „gonit banii ce puteau să intre în visteria municipiului”, lăcomindu-se la încasări din parcări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.