Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îl desființează pe Iohannis: Are o problemă de caracter

Citește și: Iohannis minte! Chiar eu l-am primit la Grivco Social-democrații, prin intermediul senatoarei Gabriela Firea, îl numesc mincinos și cu o problemă de caracter pe prezidențiabilul ACL.

”Nu au trecut decat cateva zile si minciuna domnului Iohannis, ca nu a fost la Grivco, a fost dovedita. Domnul Iohannis nu a fost probabil la Grivco, asa cum nu a fost nici la Traian Basescu, desi masina sa a fost fotografiata acasa la presedinte.

Klaus Werner Iohannis are o problema de caracter. Domnul Iohannis crede ca poate sa se ascunda tot timpul de propriile minciuni, ca nu trebuie sa raspunda la intrebarile tot mai multe pe care le ridica actiunile sale. Klaus Werner Iohannis nu a inteles ca nu ii poate pacali pe romani mintind si ascunzandu-se.
Domnul Iohannis a incercat sa ascunda si discutiile telefonice pe proiecte comune pe care le-a avut cu presedintele, a vrut sa dea uitarii ipostazele in care acestia au fost fotografiati impreuna in 2011 si tot asa. Klaus Werner Iohannis a ajuns sa se incurce insa in propriile minciuni.
Romanii vad din ce in cei mai clar cine este domnul Iohannis. Un om care vrea sa fie un presedinte ca Traian Basescu si care vrea sa isi cladeasca ascensiunea exact ca actualul locatar de la Cotroceni, bazandu-se pe minciuni.”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.