Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD plănuiește izolarea lui Ponta în Palatul Victoria - zvon

Mitingul-Electoral-al-Aliantei-PSD-UNPR-PC-Galati-10.05-13

Victor Ponta va avea o serie de surprize la începutul sesiunii parlamentare, spun surse social-democrate pentru STIRIPESURSE.RO, in partid circuland informatia ca Liviu Dragnea are în plan, pe termen lung, izolarea comunicațională a Premierului.

Treptat, lui Victor Ponta îi va fi permisă doar funcția de reprezentare ca șef al Guvernului, fără capacitatea de a influența decisiv politicile guvernamentale, spus sursele citate.

Lui Ponta i se va cere să nu mai intre în conflict cu Klaus Iohannis în special. În situația în care apare un conflict Cotroceni-PSD, batalia politica o va duce exclusiv PSD-ul, adică Dragnea, si nu Victor Ponta.

Relatia mediatica cu PNL si cu Palatul Cotroceni vor trece în responsabilitatea lui Liviu Dragnea, care va deveni principalul comunicator al partidului.

Linia Guvernului va porni de la partid, girata de Liviu Dragnea, prin consultări extinse cu organizațiile județene ale partidului, ori de câte ori este posibil, sau prin decizii ale BPN-ului în situațiile-fulger. Victor Ponta nu va mai transmite politic direcția Guvernului, spun surse social-democratice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.