Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Ilfov condamnă evenimentele de la Constanța când Poliția și Jandarmeria au intrat peste credincioșii prezenți la o slujbă

PSD
PSD sigla

Mai mulți polițiști și jandarmi au scos cu forța ieri credincioșii prezenți la o slujbă oficiată de ÎPS Teodosie în catedrala arhiepiscopală din Constanța. Motivul a fost acela că mai mulți credincioși nu ar fi respectat legislația privind distanțarea fizică și portul măștii în condițiile în care Constanța se află în carantină. PSD Ilfov e de părere că avem a face cu un nou abuz al autorităților PNL:

”O nouă palmă dată pe obrazul credincioșilor din România! Astăzi, mascarada luptei cu COVID-19 a ajuns în biserică. Au terminat școlile, teatrele, piețele și le-a mai rămas biserica. Ultima redută. Ultimul bastion al tot ce e pur și românesc. Au intrat peste noi în timpul slujbei, fără milă. Fără respect și evlavie pentru sfânta împărtășanie. Nici cei mai rai dictatori nu au îndrăznit să ne răpească Biserica!

Doamne, oare cât să mai îndurăm prigoana împotriva bisericii și a poporului român? Oare ce ființe sunt acestea care se dedau la violențe într-un loc atât de prețuit de români cum este biserica? Oare ei nu au copii pe care i-au botezat in biserică, oare nu s-au cununat sau au făcut o rugăciune pentru părinți și bunici în lăcașul Domnului? Doamne ajută-ne să scăpăm prigoana! Această inchiziție galbenă ne atacă familia, credința, tradițiile.

Până când, Doamne?”, susțin social-democrații ilfoveni.

O nouă palmă dată pe obrazul credincioșilor din România! Astăzi, mascarada luptei cu COVID-19 a ajuns în biserică. Au...

Publicată de PSD ILFOV pe Miercuri, 25 noiembrie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.