Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD în epoca post-Vanghelie: Medici, avocaţi şi... Taraful din Clejani

PSD

Miercuri, 18 februarie, la sediul central al PSD a avut loc prima întrunire a Biroului Permanent al PSD Sector 5, coordonată de noul președintele al organizației, deputatul Cristian Rizea. În epoca post-Vanghelie, social-democraţii au făcut şi câteva achiziţii: un medic, o avocată, dar şi unul dintre muzicienii din Taraful din Clejani.

La prima şedinţă a noi conduceri a PSD Sector 5 au participat toți cei 24 de membri. Pe lângă politicienii deja cunoscuţi (deputatul Cristian Rizea, președinte PSD Sector 5, deputatul Daniel Florea, președinte executiv PSD Sector 5, deputatul Georgian Pop, președintele Comisiei de Control a activității SRI din Parlamentul României, senatorul Florian Popa, fost rector al Universității de Medicină și Farmacie din București), organizaţia are şi câteva nume noi: doctorul Gabriel Dinu (considerat cel mai bun medic ortoped din România), avocata Cristina Rădulescu, dar și o vedetă a muzicii tradiționale – Ioniță Manole, cunoscut publicului ca Ioniță de la Taraful din Clejani, cel care se va ocupa în mod special de comunitatea de etnie rromă din Sectorul 5.

"Le mulțumesc celor care au venit alături de mine în acest nou proiect politic și am garanția că de astăzi această echipă va face doar politica bucureștenilor din sectorul 5", a declarat președintele PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.