Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD începe 'asediul' Guvernului: Ciolacu a anunțat când va fi tranșată moțiunea în partid

Inquam Photos/ George Călin
Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Buzău, că marţi, 14 ianuarie, va avea loc o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al partidului, în care se va discuta şi despre depunerea moţiunii de cenzură de către social-democraţi în următoarea sesiune a Parlamentului, potrivit Agerpres.

"Printre alte probleme urgente, la şedinţa de marţi a CExN se va discuta accelerarea depunerii unei astfel de moţiuni de cenzură, fapt solicitat atât de către membri de partid cât şi de către societate", a afirmat Ciolacu.

Citește și: Marius Budai a răbufnit după declarațiile ministrului Muncii: Trecem de la austeritate la jigniri şi e din ce în ce mai grav

El a reiterat că PSD "categoric" va depune o moţiune de cenzură, care reprezintă "o urgenţă" pentru următoarea sesiune parlamentară.

"În această sesiune parlamentară, categoric PSD va depune o moţiune de cenzură pentru a încerca să stopăm declinul şi vria în care a fost aruncată România numai după două luni de guvernare. Sunt lucruri evidente, nu poţi să conduci o ţară prin asumări şi să eviţi Parlamentul sau să încerci să rămâi în logica electorală şi să astupi greşelile de la guvernare prin lozinci şi minciuni, aceleaşi minciuni la adresa PSD din ultimii trei ani şi jumătate", a mai declarat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.