Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îngroapă un moment delicat în partid: Liviu Dragnea închide frontul de bătălie

portalsm.ro
sah

Ceea ce se anunța ca un moment cu potențial expoziv în PSD a fost amânat de liderii partidului. După ce președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a făcut un tur al organizațiilor județene cu președinți interimari, conducerea partidului a decis să nu se mai organizeze alegeri interne.

Citește și: Reacția PSD, după ce Sevil Shhaideh a fost chemată la DNA: Suntem STUPEFIAȚI! Acțiune coordonată împotriva lui Dragnea

Preşedintele interimar al PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că, la nivelul organizaţiei, nu vor mai fi organizate alegeri interne în următoarea perioadă, decizia fiind una luată la nivelul conducerii centrale a partidului. 

"Nu se mai fac alegeri în PSD în perioada următoare, nu mai sunt o prioritate. Vom vedea dacă se mai întâmplă ceva la următorul Comitet Executiv, dar discuţiile preliminare care au fost făcute până acum sunt în zona în care, deocamdată, nu vor fi alegeri. Mai mult nu vă pot spune, că nu am alte elemente la care să mă raportez, ca termen sau ca perspectivă. S-ar părea că lucrurile vor rămâne aşa până când se va lua o altă decizie", a declarat Rotaru. 

Acesta a precizat că în situaţia de a avea preşedinte interimar se află nouă organizaţii PSD şi că în toate 'lucrurile funcţionează normal". 

"Fiecare preşedinte interimar a fost desemnat pe baza hotărârii Comitetului Executiv Naţional. Are toate drepturile şi obligaţiile ca orice preşedinte şi, pe cale de consecinţă, numai acolo unde s-ar fi constatat că sunt dificultăţi sau lucruri care nu funcţionează, mi se părea normal să se întâmple. Din ceea ce s-a discutat, nu este nicio organizaţie în ţară în care să existe contestaţii sau lucruri care să degenereze în alte discuţii", a completat Rotaru. 

Iniţial, se anunţase că în cursul lunii septembrie vor fi organizate alegeri interne în PSD Brăila, motiv pentru care preşedintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, îşi exprimase public intenţia de a se înscrie în cursa pentru preşedinţia PSD Brăila, susţinând că 'este necesară o schimbare de generaţii în PSD Brăila, pentru o dinamizare a activităţii de partid'.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.