Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD intră cu toată viteza pe modul de campanie: 'PNL ne abandonează, parcă nu suntem împreună cu ei la guvernare'

PNL PSD

Deputatul PSD Gheorghe Şimon a declarat vineri, că în perioada guvernării Ciucă, oamenii PSD din Guvern au luat faţa miniştrilor liberali. El a precizat că, aşa cum afimase Mihai Tudose, astăzi, dacă vedem în stradă fermieri şi transportatori nemulţumiţi, PNL îi abandonează, parcă nu sunt împreună la guvernare.

„În perioada guvernării Ciucă, oamenii noştri din Guvern au luat faţa miniştrilor liberali. Ăsta este adevărul. Gândiţi-vă la problematicile energetice, la greva dascălilor. Acum câteva zile am văzut o postare a lui Mihai Tudose prin care spunea că Ciolacu şi cei din PSD s-au implicat şi au stat alături de ei, în a rezolva atât problemele energetice cât şi cele din învîăţământ. Iar astăzi, dacă vedem în stradă fermieri şi transportatori nemulţumiţi, PNL ne abandonează, parcă nu suntem împreună cu ei la guvernare. Dar le vom depăşi aceste chestiuni”, a declarat deputatul PSD, în conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Maramureş.

Ciolacu a reabilitat PSD pe plan extern

„Acum câţiva ani în urmă nu ne primea nimeni în Europa, ne arăta cu degetul. Eram ăia răi, ăia roşii. Pe plan extern, Ciolacu şi echipa lui a reabilitat acest partid”, a mai spus Şimon.

„Cred că cea mai mare mulţumire pe care am putea să o dăm noi preşedintelui Ciolacu ar fi aceea să nu îl facem de ruşine în Maramureş şi să câştigăm alegerile în Maramureş, să fim şi noi cum e Paul Stănescu la Olt, cum e Olguţa la Dolj, cum e Radu Moldovan, care e vecin de-al nostru. (..) Cred că ar fi cea mai mare mulţumire pentru partid, pentru Ciolacu, să câştigăm aceste alegeri, prin unitate, prin înţelegere şi nu prin scandaluri şi prin muncă, muncă, muncă. Este singura varianta prin care putem câştiga judeţul Maramureş , inclusiv cu capitala Baia Mare”, a afirmat deputatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.