Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD intră FURTUNOS în scandalul Voiculescu - Cîțu: Sistem de vaccinare paralelă pentru șmecherii de partid și de la stat

PSD
PSD sigla

Social-democrații acuză că din scandalul Cîțu-Voiculescu singurul lucru demn de remarcat este faptul că actuala coaliție de guvernare a construit, în secret, „un sistem de vaccinare paralelă”, folosit „pentru șmecherii de partid și de stat”.

„Din scandalul Cîțu-Voiculescu aflăm că guvernarea PNL - USR PLUS - UDMR a construit, în secret, un sistem de vaccinare paralelă, pentru șmecherii de partid și de stat”, acuză social-democrații pe pagina de Facebook.

Citește și: Operațiune de amploare: ZECI de descinderi ale MASCAȚILOR în București și alte ȘASE județe

Potrivit acestora, românii de rând, oamenii cu probleme medicale sau bătrânii au devenit „neesențiali pentru actuala putere”, imediat după alegeri.

„Acesta este motivul secretizării datelor: românii să nu afle că pentru majoritatea – dați cu rația, pentru pilele partidului – apăsați accelerați”, se menționează în postarea PSD.

Social-democrații au postat și o imagine cu fotografia lui Florin Cîțu, care apare alături de mesajul: „Virusul guvernării Cîțu - vaccinarea pentru șmecheri”

Florin Cîțu declara, miercuri, că susține prezentarea zilnică a datelor defalcate privind vaccinarea și cerea instituțiilor să se autosesizeze cu privire la suspiciunile că persoane din personalul militar s-au vaccinat, deși nu aveau dreptul: „Întotdeauna am fost susținător al transparenței 100%”.

Premierul a anunțat luni că a trimis Corpul de control la MS pentru a face verificări cu privire la existența avizelor necesare publicării unei raportări defalcate a datelor referitoare la pandemie.

„Am avut o discuție cu șeful Corpului de Control, în această dimineață, se autosesizează să vadă dacă au fost respectată toată legislația, avizele dacă au fost luate... Este vorba despre publicarea unor informații de care ține mai multe instituții atunci, natural, trebuia să existe și avizul acelor instituții”, afirma premierul Florin Cîțu.

Ministrul Sănătății a cerut să i se aducă la cunoștiință sursa sesizării: „În spiritul transparenței, aștept să aflu și eu pe cine am supărat și, mai ales, de ce”.

Vlad Voiculescu are susținerea Alianței USR PLUS în proporție de 101 la sută, iar lucrul ăsta nu se va schimba, pentru că transparența e o parte din buna guvernare, transmite miercuri liderul USR, Dan Barna, ca reacție la dezbaterile privind publicarea datelor defalcate referitoare la vaccinare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.