Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Iohannis a fugit de confruntari si in campaniile pentru primaria Sibiului

Candidatul ACL Klaus Iohannis a fugit mereu de dezbateri cu adversarii politici, sustine purtatorul de cuvant al PSD Gabriela Firea. Aceasta sustine ca Iohannis nu a participat la dezbateri nici in campaniile pentru primaria Sibiului si ca se foloseste de tertipuri pentru a evita dezbaterea cu Victor Ponta.

"Proclamat de către echipa sa de campanie om al faptelor și nu al vorbelor, Klaus Iohannis se străduiește să-și ajusteze comportamentul în funcție de sloganul său electoral. Prin urmare, se folosește de toate tertipurile pentru a scăpa de confruntările televizate cu Victor Ponta, pe care le așteaptă o țară întreagă, și în care ar avea ocazia să-și prezinte programul politic și viziunea.

Fuga de televiziuni nu este însă o noutate specifică acestor alegeri, pentru că Iohannis a apelat la această strategie inclusiv în campaniile pentru Primăria din Sibiu, unde a refuzat cu consecvență confruntările televizate cu contarcandidații săi, atât în 2008 cât și în 2012.

Prin acest comportament, Klaus Iohannis dovedește că este, în realitate, foarte departe de mitul creat în jurul persoanei sale, iar orice confruntare televizată riscă să facă acest lucru evident inclusiv pentru susținătorii săi, care ar putea să nu-l mai voteze. E de înțeles din punct de vedere strategic, dar total inacceptabil din punct de vedere democratic", sustine Gabriela Firea intr-un comunicat remis stiripesurse.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.