Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Klaus Iohannis, complice la genocidul social al lui Traian Băsescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, afirmă că liderul liberalilor, Klaus Iohannis, este 'complice la genocidul social pe care Traian Băsescu era dispus să-l comită' şi susţine că acesta ar fi trebuit să reacţioneze la declaraţiile făcute de şeful statului faţă de situaţia de la Lukoil.

''Peste câteva săptămâni, Traian Băsescu îşi va pierde imunitatea şi, pentru că îl îngrozeşte pur şi simplu acest gând, este în stare să arunce ţara în haos. Pentru că toate declaraţiile din ultima perioadă induc această idee: după el, potopul. Prin ultima declaraţie, cea de ieri, Băsescu a reconfirmat ceea ce toată ţara ştia, şi anume că nu îi pasă absolut deloc de români, de locurile de muncă ale acestora, de viaţa lor de zi cu zi, de modul în care pot sau nu pot să îşi hrănească familiile. Cu atât mai puţin îi pasă de cei 3.500 de români ale căror locuri de muncă sunt puse în pericol de situaţia de la Lukoil. Abordarea brutală a lui Băsescu de la pupitrul prezidenţial în raport cu cei care i-au finanţat campania din 2009 nu face decât să releve totala lipsă de scrupule din partea acestuia'', spune social-democratul.

În opinia sa, surprinzătoare este ''tăcerea extrem de suspectă a lui Klaus Iohannis pe această chestiune, pentru că, deşi pozează în apărătorul locurilor de muncă, candidatul lui Blaga pur şi simplu a refuzat să facă orice fel de comentariu faţă de atitudinea iresponsabilă a lui Traian Băsescu''.

''Dacă eşti prezidenţiabil şi refuzi să ai o poziţie publică în chestiuni atât de grave, atunci pur şi simplu devii complice la genocidul social pe care chiar şeful statului era dispus să îl comită. Dar tăcerea este şi ea un răspuns. Printr-un astfel de comportament, Iohannis promovează practic un anunţ către toţi românii: gândesc precum Băsescu, aprob ceea ce face Băsescu şi, dacă ajung preşedinte, voi fi continuatorul aceloraşi politici iresponsabile de tip Băsescu'', conchide secretarul general adjunct al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.