Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, ironii maxime la adresa lui Florin Cîțu: 'Românii trebuie să știe' - Cu cât cresc ratele persoanelor fizice după suspendarea plăților către bănci

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

PSD continuă scandalul cu ministrul Finanțelor Florin Cîțu pe tema ordonanţei de amânare a ratelor bancare. Într-o postare pe Facebook, partidul condus de Marcel Ciolacu lansează şi o ironie la adresa lui Cîțu, folosind hashtagul folosit de ministrul Finanțelor #româniitrebuiesăştie.

Ieri, Marcel Ciolacu a anunțat că va fi trecută prin Parlament o lege care va oferi posibilitatea celor care au rate să obțină o amânare a acestora până la sfârșitul lui septembrie fără "dobânzi la dobânzi”.

Efectul LATERAL al COVID-19! Măsurile de izolare oferă oraşelor din Europa un aer mai curat

„În România, ce fac Orban și Guvernul care a fost pus pentru a avea puteri depline și a conduce? Mai nimic. Au dat o ordonanță de urgență joi, care nici acum nu a fost publicată. În acest timp, oamenii sunt îngrijorați de ratele care vin peste ei, în condițiile în care mulți nu mai au salarii. Săptămâna viitoare vom trece prin Parlament o lege care va oferi celor care au rate o amânare până la sfârșitul lui septembrie. Și fără să plătească dobânzi la dobânzi cum vrea #CîtuLucruriFantastice”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu, făcând o comparație cu măsurile luate în Marea Britanie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.