Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD își ascute retorica. Răzvan Cuc îi face 'criminali' pe guvernanți

Inquam Photos / Octav Ganea
razvan cuc

Fostul ministru Răzvan Cuc, cap de listă pentru Senat din partea PSD Neamț, cataloghează miercuri Guvernul Orban ca fiind un guvern „criminal”.

Citește și: PSD vede posibilă intrarea la guvernare (surse)

„Guvernul lui Iohannis este unul criminal. Ne dovedesc acest lucru încă o dată cifrele transmise și astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. 146 de familii își plâng în acest moment morții. 146 de persoane au pierdut lupta cu acest virus nemilos doar în ultimele 24 de ore. Am trecut de pragul de 1000 de persoane cu COVID-19 internate pe secțiile de terapie intensivă și avem peste 8.600 de persoane confirmate.

Acesta este adevăratul bilanț al prostiei, al ipocriziei și al incapacității guvernului girat de Klaus Iohannis. PNL și Iohannis se gândesc doar la alegeri, iar scopul este unul clar: preluarea puterii absolute în România! “A fost nevoie să moară oameni” ar trebui să fie sloganul de campanie al celor de la PNL. Este singurul mesaj care vă reprezintă cu adevărat!”, a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Un număr de 8.651 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în urma efectuării a 35.964 de teste la nivel naţional, informează, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.