Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îşi lansează programul de guvernare 2021-2024: 'În fapt, este proiectul unui Program Naţional de Salvare a Locurilor de Muncă'

PSD
PSD sigla

PSD lansează duminică Programul de Guvernare Muncă şi Demnitate Socială, care este este proiectul unui Program Naţional de Salvare a Locurilor de Muncă, arată o postare pe pagina de Facebook a partidului. În context, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu şi fostul ministru al Muncii Marius Budăi vor susţine duminică, de la ora 13.10 o conferinţă de presă.

„Mâine (duminică - n.r.), PSD lansează Programul de Guvernare Muncă şi Demnitate Socială. În fapt, este proiectul unui Program Naţional de Salvare a Locurilor de Muncă pe care îl supunem dialogului cu toţi actorii sociali şi economici. Alături de marile companii, mici întreprinzători, patronate şi sindicate, vor să găsim cele mai bune soluţii pentru a ajuta firmele româneşti să iasă din criză, evitând disponibilizările de personal”, potrivit postării de sâmbătă făcută pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citată mai precizează că „statul trebuie să devină partenerul celor care muncesc şi al celor care produc plus valoare aici, în România – acesta este scopul Programului nostru Naţional de Salvare a Locurilor de Muncă”.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu şi deputatul Marius Constantin Budăi vor susţine o conferinţă de presă duminică, de la ora 13.10, la sediul central al PSD din Kiseleff.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.