Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD joacă tare și a trecut amendamentul privitor la redeschiderea piețelor: lovitură grea pentru Guvern

ultima ora

Amendamentul depus de PSD în Parlament, astfel încât piețele aflate în spații închise, a căror funcționare a fost suspendată temporar de Guvern ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, să își poată relua activitatea în orice spații. Amendamentul a trecut de Comisia de Buget și Comisia de Agricultură.

Citește și: DEMISIE de răsunet în PSD: senatorul Liviu Pop își anunță ieșirea din partid

Legea la care s-a depus amendamentul va intra la vot final marti, in plenul Camerei Deputatilor, for decizional. Ar exista o majoritate PSD - Pro Romania - UDMR pentru adoptarea legii, spun surse din PSD.

„Pe durata starii de alerta, pietele agroalimentare in spatii inchise, targurile, balciurile, pietele mixte si volante, talciocurile, isi vor putea continua activitatea, cu respectarea restrictiilor referitoare la distantarea sociala si a masurilor de protectie sanitara”, este amendamentul depus de liderul PSD Marcel Ciolacu si senatorul PSD Daniel Zamfir.

Marcel Ciolacu a scris pe Facebook: „Orban se luptă să scoată afară din piețe producătorii români. #PSD nu poate tolera acest atac mizerabil asupra românilor care își câștigă cinstit pâinea din munca pământului. Românii au dreptul să pună pe masă produse românești. Vom vota mâine în plenul Camerei Deputaților amendamentul prin care piețele să rămână deschise, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare și protecție sanitară”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.