Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD lansează acuzații GRAVE: Guvernul PNL pregătește un nou TUN

Senatorul PSD, Ștefan Radu Oprea, susține că cei de la PNL pregătesc un nou tun financiar și pregătesc o schemă de ajutor de stat ”cu dedicație”, care va ajuta trei companii multinaționale.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 70: Cum să strigi M..E PSD și să o iei de la PNL! Cîțu are anvergură de dictator

”Senatorul #PSD Ștefan Radu Oprea: "Un nou tun financiar marca PNL‼

Guvernul Orban, sub masca necesității sprijinirii companiilor românești, pregătește o schemă de ajutor de stat cu dedicație care va fi în folosul exclusiv a trei companii multinaționale.

Fațada o constituie creditul comercial și nevoia de lichiditate a firmelor românești. În fapt, cele trei companii care asigură creditul comercial, activitate din care au făcut bani foarte frumoși anii trecuți, vor să fie asigurate la rândul lor din banii cetățenilor români.

Atrag atenția guvernanților că legea lobbyului nu este votată în Romania. Dar nici nu conteaza, pentru că în cazul de față, sub paravanul lobby-ului se ascunde un trafic de influență.

Așa că domnilor Orban, Cîțu, Stamule, ar fi cazul să fiți neliniștiți. Va veni momentul în care veți răspunde în fața românilor și a legii.

Pentru o mai bună înțelegere vă prezint pe scurt mecanismul: în economia românească, valoarea creditului furnizor este de trei ori mai mare decât cea a creditului comercial. Foarte multe firme se asigură pentru riscul de neplată al facturii la termen. Cele trei companii multinaționale Coface, Euler Hermes și Atradius pun la dispoziția companiilor instrumentul respectiv. Funcționează ca RCA-ul în cazul automobilelor. Aici a intervenit dl. Iancu Guda, reprezentant Coface, care face "lobby" la guvern, direct la dl.Orban. Dl. Cîțu sprijină măsura și propune interventia statului prin Fondul de Garantare, unde șefi sunt Dl. Păun și dl. Nancu sau Fondul de Contragarantare, unde șef este dl. Glăvan, cu toții numiți de....ați ghicit...dl.Cîțu. Și astfel cercul se închide cu dl. Stamule care este responsabil cu propaganda în presă.

Banii contribuabililor români se vor duce către companiile multinaționale, în loc să avem grijă de copiii și pensionarii României. Și vom plăti noi în locul reasiguratorilor.", scrie Ștefan Radu Oprea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.